Zekerheden

Interkosmos Uitzendbureau biedt u zekerheid.

buttons-247Heeft u een acuut personeelsprobleem?
Bel Interkosmos Uitzendbureau! 24 uur, 7 dagen per week staan wij voor u klaar. Interkosmos Uitzendbureau 0493-326090, wij zorgen voor een oplossing.

buttons-levertijdGrote order binnengekregen? Snel extra hulp nodig?
Binnen één  uur zijn onze mensen op uw bedrijf! Flexibel en snel schakelen is de kracht van Interkosmos Uitzendbureau. Wij hebben altijd gekwalificeerd personeel beschikbaar. Op onze leverbetrouwbaarheid kunt u vertrouwen: bij ons geldt “afspraak is afspraak”.

buttons-kwaliteitMedewerkers met specifieke vaardigheden of ervaring nodig?
Sterke mannen. Secure vrouwen. Mensen met werkervaring in diverse sectoren. Wij vinden voor u passende internationale werknemers. Vertrouw op onze ruim 15 jaar ervaring in de uitzendbranche. U vraagt, wij regelen.

Foodindustrie
Wij hebben omvangrijke kennis van de foodindustrie. Van groente tot vlees en van verpakken tot fileren. Mensen met ervaring in het industrieel bewerken en inpakken van voedingsmiddelen staan klaar om u te helpen.

Warehousing
Wij hebben ruime ervaring in de logistieke sector. Van elektronica tot fashion en van orderpicking tot lossen van containers. Mensen met ervaring in magazijnwerkzaamheden, voice-picking en re-work activiteiten, wij leveren ze graag aan u.

buttons-resultaatEfficiënt uw doelstellingen behalen?
Onze internationale uitzendkrachten behalen uw KPI’s. Zij leveren een hoog rendement. De medewerkers van Interkosmos Uitzendbureau werken hard voor uw bedrijf.

buttons-uwpartnerPraten met mensen die u begrijpen?
Interkosmos Uitzendbureau spreekt  uw taal. Wij begrijpen u en zijn betrokken bij het resultaat. Interkosmos Uitzendbureau is het verlengstuk van uw bedrijf.

Wij doen wat we beloven! Wilt u  het bewijs ervaren? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.