Werkwijze

Wat mag u van ons verwachten?

Kennismaken
Elke relatie begint met kennismaken. Voelen we elkaar aan? Hebben we vertrouwen in elkaar? Is er de befaamde ‘klik’? Alleen dan kunnen we de juiste synergie bereiken.

Gratis quick scan
Na de eerste kennismaking analyseren we uw bedrijf op het gebied van (flexibel) personeel. Wij bieden u een gratis quick scan van uw bedrijf. Een quick scan omvat onder andere analyse van de werkzaamheden met daarbij de best passende uitzendkrachten, beoordeling van de omvang van werkzaamheden, vaststellen van de meest voordelige cao, …

Plan van aanpak & offerte
Na de quick scan bieden wij u een uitgebreide, op maat gemaakte offerte, voorzien van een plan van aanpak en met eventueel enkele aanbevelingen. Bel of mail ons gerust als u vragen heeft over uw cao, (nieuwe) wet- en regelgeving. Wij helpen u graag.

Goedkeuring offerte
Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, leveren wij u per direct het gevraagde personeel. Wij dragen zorg voor het welzijn van de door ons geleverde internationale uitzendkrachten. Wij bieden onze internationale medewerkers onder andere vervoer, huisvesting en administratieve ondersteuning. Wij zorgen dat u een tevreden en gemotiveerde uitzendkracht aan het werk heeft.

Elke dag contact
Vrijwel elke dag leggen wij contact met uw personeelsplanning. Zo helpen wij u de meest optimale personeelsbezetting te realiseren. Wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf.

Direct extra personeel nodig
U belt ons en wij regelen binnen 1 uur extra capaciteit. Deze extra mensen leveren wij tegen het reguliere tarief, GEEN extra kosten. Wij zorgen dat uw KPI’s gehaald worden.