Werkwijze

Hoe werken wij? Wat mag u van ons verwachten?

Een aantal belangrijke onderwerpen op een rij.

Gericht solliciteren of inschrijven in onze database

Een geschikte functie gezien op onze website? Solliciteer dan direct. Indien wij u geschikt achten voor de werkzaamheden nemen wij contact met u op om de selectieprocedure te starten. Geen passende functie gevonden? Schrijf u gerust in onze database in. Wij nemen contact met u op wanneer we een passende baan voor u vinden.

Selectieprocedure
Wij doen wat we beloven, dat verwachten wij ook van onze uitzendkrachten. Wij nemen contact met u op om ieders wensen en verwachtingen te bespreken. Samen maken we duidelijke afspraken. U weet wat u van ons mag verwachten en wij weten wat u voor ons kan betekenen.

Vervoer & huisvesting
Wanneer we samen tot een overeenkomst zijn gekomen, reist u naar Nederland. Wij regelen voor u een transfer van het vliegveld naar uw onderkomen in Nederland. Vanaf de dag dat u gaat werken regelen wij het vervoer van en naar het werk voor u. Dit vervoer is gratis.
Uitsluitend voor de dagen dat u aan het werk bent betaalt u huur voor de huisvesting. In de weekenden betaalt u nooit huur. In onze accommodatie heeft iedere huurder een eigen privé slaapkamer. De parkmanager is 24 uur bereikbaar voor eventuele calamiteiten.

Praktische hulp
Wij assisteren u met de administratieve afwikkeling van uw arbeid en verblijf in Nederland. Wij faciliteren vervoer naar een supermarkt in de buurt. Indien nodig begeleiden wij u bij een (tand)artsenbezoek.

24/7 bereikbaar
In geval van nood zijn wij te allen tijde bereikbaar, bel het  06-nummer van de afdeling planning. Spoedeisende medische zorg nodig, bel direct 112.