Kernwaarden

Wat vinden wij, als Interkosmos Uitzendbureau, belangrijk?

Een aantal kernwaarden op een rij.

Luisteren naar uw wensen

Wij stellen uw wensen en behoeften centraal. Ons plan van aanpak is altijd op maat gemaakt, zodat het naadloos in uw bedrijfsfilosofie past. Onze uitzendkrachten vormen een integraal onderdeel van uw bedrijf.

Afspraak = afspraak
Wij doen wat we beloven. Samen duidelijke plannen en afspraken maken, is een continuproces. Wanneer u met ons samenwerkt, hebben wij veelvuldig contact om uw personeelsbeleid zo optimaal mogelijk tot uitvoering te brengen.

24/7 bereikbaar
Voor u als klant zijn wij te allen tijde bereikbaar voor advies en hulp. Plotseling vertraging opgelopen en extra arbeidskrachten nodig? Bel +31 (0)493 326090. Wij regelen een oplossing.

Korte communicatielijnen
Onze organisatie is flexibel en open. Wij spelen effectief en effici├źnt in op uw wensen. U kunt ons alles vragen op het gebied van personeelsbeleid, wij helpen u graag.

Deskundig & goed geregeld
Wij zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van arbeidswet- en regelgeving. Ook uw cao kent geen geheimen voor ons. Wij werken volgens de laatst geldende wetten, regels en richtlijnen. Werkt u samen met Interkosmos Uitzendbureau, dan is uw personeelsbeleid goed geregeld.